15 de julio de 2010

L’aventura de viure com va fer Jesús: Campaments EEC 2010

Foto: Campaments 2010 EEC. Aiguaviva 

Qui no recorda els campaments que alguns de nosaltres hem viscut sent nens i malgrat haver-hi passat molt i molts anys (com és el meu cas) encara conserves en la teva memòria aquell moment o experiència “inoblidable”...

Ahir, al finalitzar el Campament de l’EEC 2010 i veiem les cares dels nens i nenes vaig recordar nítidament algunes de les millors experiències que vaig viure a la Casa d’Aiguaviva. Encara conservo molts amics dels que vaig conèixer en els campaments i també puc dir que moltes de les coses que intento (conjuntament amb l’equip) promoure a l’àmbit de l’EEC són possible gràcies a les relacions que mantinc amb molts d’aquells nens/es que un dia vam coincidir a Aiguaviva, i encara estem compromesos a les nostres esglésies locals, la raó del nostre compromís respon a que van experimentar la nostra “fe” molt a prop i encara és manté viva als nostres “cors”, i això fa possible que tinguem ànims per a continuar endavant.

Creiem que en aquesta església –petita- com és l’EEC encara hi ha esperança.... com a mínim això ho compartim la Núria, l’Àngel, el Joan Marc, la Noemí, la Míriam, l’Israel, l’Eva, la Loli, l’Alicia, la Betty, l’Ada, el Bernabé, La Lidia i jo mateixa... tots plegats, i en les respectives responsabilitats que hem assolit en aquest projecte -que sembla ser que s’està consolidant- hem posat el “millor” de nosaltres per a què els nens de l’EEC i d’altres es puguin conèixer, puguin créixer junts en la fe que els uneix i el dia de demà siguin ells els que puguin estar darrera d’un ordinador escrivim un informe com aquest diem.... “Els campaments de l’EEC de l’any 20XX” han estat....”  aquesta és la nostra esperança.

L’equip està al servei de l’església perquè pensa que hi ha un futur en el qual si tots caminem “conjuntament” i donant-nos “suport els uns als altres”.... podrem continuar escrivim la nostra història amb identitat pròpia.


Enguany, han participat 40 campistes, xifra important atès que hem duplicat el nombre de participants respecte l’any anterior (18 campistes).

Les valoracions de pares, infants i de l’equip han estat molt positives en totes les seves dimensions: jocs, temàtica, tallers, vetllades,  dinars... etc.

A títol d’exemple, dir-vos que van fer “kayacs”, van pujar la muntanya de Busa, van superar proves en els Gimcanes preparats, van ser atletes durant les Olimpíades celebrades als campaments, entre moltes altres coses....

La darrera nit va ser molt especial “Nit de Gala” tots els campistes es van posar guapos i guapes amb un sopar i vetllada molt particular que molts d’ells recordaran durant molt de temps.... i si voleu saber més, pregunteu als vostres nens i adolescents....

Autora: Débora Rodríguez. Coordinadora Campaments EEC

Share/Bookmark

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts with Thumbnails