24 de julio de 2010

Dia a dia amb Déu | Meditacions diàries | Carles Capó


Dissabte 24 | Joan 16,29-33 

Entre Jesús i els deixebles hi ha problemes de comprensió. A nivell de llenguatge i comunicació no sempre s’entenen. I de sobte s’entenen. Perquè ha parlat clar. I Jesús que els hi fa veure que això no és tot. No n’hi ha prou en “entendre i creure”. Després ve el més difícil: mantenir-se units en ell. Cada vegada que entre creients es pateixen divisions i dispersions, cal preguntar-se serenament i amb confiança. Haurem deixat
Jesús, sol, en el camí?.
Share/Bookmark

23 de julio de 2010

Oremos sin cesar... Y eso ¿cómo se logra?

por Ignacio Simal
"Rogamos al Padre celestial que no tome en cuenta nuestros pecados ni por causa de ellos nos niegue lo que pedimos" (Martín Lutero. Catecismo Menor, 1527)
Nadie, digo bien, nadie que se precie de seguir a Jesús menospreciará la importancia vital de la práctica de la oración. Es más, por activa y por pasiva somos exhortados desde los púlpitos a orar, a interceder, a pasar tiempo – y cuanto más mejor- en relación con Dios. Si embargo muchos cristianos y cristianas viven sometidos a un sentimiento de culpa por no orar lo suficiente o no hacerlo en absoluto.

Share/Bookmark

¿Sabías que..

 Nelson Mandela

...Nelson Mandela recibió el premio por la paz del Consejo Mundial Metodista* en el año 2000?

*La Iglesia Evangélica Española es miembro del Consejo Mundial Metodista
Share/Bookmark

Dia a dia amb Déu | Meditacions diàries | Carles Capó

 El Peñol, Colombia (Foto: I. Simal)
Divendres 23 | Mateu 13,1-9

Rebo Senyor, llavor. Pot donar fruit, perquè tinc el teu amor per fecundar-la, l’aigua de Vida per fer-la brotar, la teva Força per fer-la créixer. Ajuda’m Senyor a fer fora dubtes i indecisions. Treballa dins meu, remou-me tot sencer si cal. Beneeix-me amb el teu Esperit. Converteix aquesta terra àrida en la que a cops em sento. Fes-ho, Senyor, sé que en Tu hi ha amor, i em resisteixo a creure-ho. Perdona’m.
Share/Bookmark

22 de julio de 2010

Dia a dia amb Déu | Meditacions diàries | Carles Capó



Dijous 22 | Mateu 12, 46-50

Creure i passar a formar part d’una gran família. La d’aquells que fan la voluntat de Déu. Una família que creix en la mesura en que hi ha homes i dones que obeeixen el manament de Déu. I siguem realistes. El manament, tant fàcil, que es resumeix en estimar Déu i el proïsme, molt sovint el fem difícil. Compte doncs amb la família! Que si en el cor el manament no hi és... les relacions pateixen! L’amor pateix.
Share/Bookmark

Pensar en libertad es vital...

Pensar en libertad es vital para la existencia de los seres humanos.

Share/Bookmark

21 de julio de 2010

Dia a dia amb Déu | Meditacions diàries | Carles Capó



Dimecres 21 | Mateu 12, 38-42

No hi ha evidències. Més aviat signes que criden a la fe. Tres dies i tres nits. Mort i resurrecció. Davant d’aquesta senyal de res serveixen els arguments, raonaments i paraules que fas servir per justificar-te en la teva incredulitat. I mira que la paraula l’has tingut i la tens a prop. Deixa que ressoni en el teu cor, comença de nou a escoltar-la. Abans que vinguin dies en els que esmorteïda i callada poc a poc sense adonar-te’n et vagis quedant buit de fe, d’esperança, i d’amor.
Share/Bookmark

19 de julio de 2010

Folleto "Jesús de Nazaret"

 

Os presentamos el boceto del nuevo folleto de mano (A5 doblado) que hemos creado para nuestra comunidad. Para descargarlo pulsar aquí.

Share/Bookmark
Related Posts with Thumbnails